O femeie însărcinată, cu simptome de COVID-19, a murit la Spitalul Judeţean din Craiova

  • O femeie însărcinată, în vârstă de 36 de ani, a murit, vineri, la Spitalul Judeţean din Craiova.
  • Ea avea simptome de Covid 19 şi pe parcursul nopţii a fost transferată de la Spitalul Filantropia.
972 afișări
Imaginea articolului O femeie însărcinată, cu simptome de COVID-19, a murit la Spitalul Judeţean din Craiova

În noaptea de joi spre vineri, femeia de 36 de ani din Băileşti a fost transportată cu o salvare la Spitalul Filantropia din Craiova. Surse din lumea medicală confirmă faptul că pacienta însărcinată avea febră şi probleme de respiraţie, iar medicii au cerut transferul la Spitalul Judeţean din Craiova.

Gravida a fost mutată cu aprobarea autorităţilor de la Bucureşti, respectându-se toate procedurile, precizează aceleaşi surse. La Spitalul Judeţean, femeia a fost testată pentru depistarea virusului SARS CoV-2 şi a fost plasată în izolator în aşteptarea rezultatului.

Ulterior, starea de sănătate a pacientei s-a agravat şi murit în urma unui stop cardiorespirator. Medicii au constatat decesul mamei şi al copilului. Cazul va fi anchetat de autorităţile competente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici