O femeie şi fiica ei, accidentate pe trecerea de pietoni. Femeia a decedat, iar fetiţa este în stare critică

O femeie şi fetiţa ei în vârstă de şapte ani au fost accidentate, miercuri dimineaţă, de un şofer care nu le-a acordat prioritate, deşi se aflau pe trecerea de pietoni. Femeia a decedat la spital, iar copilul, aflat în continuare în stare critică, urmează să fie transferat cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

37 afișări
Imaginea articolului O femeie şi fiica ei, accidentate pe trecerea de pietoni. Femeia a decedat, iar fetiţa este în stare critică

O femeie şi fiica ei, accidentate pe trecerea de pietoni. Femeia a decedat (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit directorului medical al Spitalului Judeţean Buzău, medicul Ion Drăghici, femeia a murit, în pofida tuturor eforturilor medicilor de a o stabiliza. Medicii au încercat resuscitarea zeci de minute, în final constatându-se decesul.

Fiica sa în vârstă de patru ani, care a fost şi ea rănită în accidentul de miercuri dimineaţă, este în stare critică, medicii susţinând că are o hemoragie internă. Copilul va fi transferat cu elicopterul la un spital din Bucureşti, medicii fiind rezervaţi în privinţa sanselor sale de supravieţuire.

Cele două, mamă şi fiică, au fost lovite, miercuri dimineaţă, pe trecerea de pietoni de un şofer de 27 de ani din Buzău aflat la volanul unui autoturism BMW înmatriculat în Prahova. Ele au fost spulberate de maşina care a putut opri abia după câţiva metri de locul în care s-a produs impactul.

Din primele informaţii, femeia îşi ducea copilul la grădiniţă.

Conform comisarului Florina Crucianu, de la IPJ Buzău, şoferul a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat că nu a consumat alcool, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice.

La ora actuală, tânărul şofer este audiat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici