O fetiţă care s-a dus să-şi cumpere o pungă de pufuleţi a fost LOVITĂ cu un borcan în cap. Copilul are traumatism cranio-cerebral acut deschis

Poliţia Călăraşi a început o anchetă în cazul fetiţei de 6 ani, care a ajuns la spital după ce patroana unui magazin din comuna Ileana i-ar fi dat cu un borcan de bulion în cap. Totul ar fi pornit de la o pungă de pufuleţi, pe care copila ar fi luat-o de pe raft.

7362 afișări
Imaginea articolului O fetiţă care s-a dus să-şi cumpere o pungă de pufuleţi a fost LOVITĂ cu un borcan în cap. Copilul are traumatism cranio-cerebral acut deschis

O fetiţă de 6 ani care s-a dus să-şi cumpere o pungă de pufuleţi a fost lovită cu un borcan de bulion în cap. Copilul are traumatism cranio-cerebral acut deschis

Familia fetiţei de şase ani, din localitatea Ileana, judeţul Călăraşi, a publicat pe Facebook imagini cu micuţa rănită la cap.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, Mihaela Ene, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că tatăl acesteia a sunat, marţi, la 112, o anchetă fiind începută în acest caz. Incidentul s-a petrecut după ce fetiţa a mers la magazinul din sat şi ar fi luat de pe raft o pungă cu pufuleţi, după care ar fi mers la tejghea să o plătească, situaţie care ar fi deranjat-o pe patroană.

Femeia este acuzată că a lovit-o pe fetiţă cu un borcan de bulion în cap.

„În data de 19 martie 2019, prin apel de urgenţă 112, la ora 18.23, tatăl fetiţei a sesizat faptul că feţiţa dumnealui, în vârstă de şase ani, a fost lovită de o femeie în vârstă de 64 de ani, cu un obiect contondent în incinta unui magazin comercial. Colegii s-au deplasat la faţa locului, au identificat atât victima, cât şi autoarea şi se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru lovire sau alte violenţe", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihaela Ene, purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Iniţial, copila a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Lehliu-Gară, din judeţul Călăraşi.

„Din punctul nostru de vedere, ca unitate sanitară, ea s-a prezentat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu plagă frontală stângă, în urma căruia i s-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă. Părinţii au decis să o ia din spital pentru a merge să facă un CT", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cornelia Costea, asistent manager în cadrul Spitalului Orăşenesc Lehliu-Gară.

Ulterior, fetiţa a fost dusă la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni din Bucureşti, pentru investigaţii suplimentare.

Direcţia Generală de Asistentă Socială şi Protecţia Copilului ( DGASPC) Călăraşi a declanşat, vineri, o anchetă în acest caz.

„Am fost sesizaţi de către Poliţia comunei Ileana. În acelaşi timp, colegii mei au luat legătura şi cu reprezentanţii Serviciului de Asistenţă Socială din comună, cei de acolo ne-au spus că ei nu au ajuns la caz, nu ajunseseră la fetiţă până în acest moment, deci ei nu ne-au făcut nicio sesizare, pentru că, în mod normal, există un protocol prin care cei de la Poliţie, cu SAS-urile, reacţionează în astfel de situaţii, după care să ne sesizeze pe noi. (...) Este în atenţia noastră", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al DGASPC Călăraşi, Ana Maria Stamate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici