O fetiţă de 2 ani, în comă după ce a căzut de la etajul trei

Un fetiţă de 2 ani este în stare gravă la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iaşi, după ce a căzut, miercuri, de la etajul 3 al blocului în care locuieşte. Copila era singură în casă, iar un vecin a anunţat autorităţile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

249 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 2 ani, în comă după ce a căzut de la etajul trei

O fetiţă de 2 ani, în comă după ce a căzut de la etajul trei

Martorii la accident spun că părinţii şi fraţii fetiţei de 2 ani care a căzut de la etajul al treilea al blocului nu erau acasă, iar un vecin, care a văzut-o pe copilă spărgând geamul de la locuinţă, a alertat autorităţile.

“Am auzit de sus poc-poc şi am crezut că e cineva acolo şi sparge geamul la mine, că deasupra am magazie. Când m-am uitat era la etajul trei copila aceea mică de doi ani, că nici nu ştiam până acum câţi ani are. A spart geamul cu un ciocan aşa mic şi stătea acolo. I-am zis să intre în casă că înţelege. Ea nu şi striga mama, mama”, a povestit bărbatul.

Imediat s-a dus la o altă vecină, care e rudă cu părinţii fetei, dar între timp copila a căzut.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi a ajuns imediat la locul producerii accidentului.

“S-a dirijat imediat un echipaj medical de urgenţă tip C2 cu medic, care la locul solicitării a găsit o fetiţă în vârstă de 2 ani, inconştientă, în stare de şoc traumatic, cu fractură craniană cu înfundare temporal stânga, plăgi tăiate la nivelul feţei şi abdomenului şi fractură antebraţ stâng. Pacienta a fost transportată în comă de gradul 2 - 3 la secţia UPU a Spitalului de Copii Sf. Maria din Iaşi pentru investigaţii de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Prognosticul medicilor de la Spitalul de Copii este unul rezervat.

Poliţia şi Direcţia pentru Protecţia Copilului Iaşi au început anchete în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici