O fetiţă de 3 ani a fost ucisă de un microbuz şcolar al cărui şofer consumase alcool

O fetiţă de 3 ani a murit marţi, în comuna Moţca din judeţul Iaşi, strivită sub roţile unui microbuz şcolar al cărui şofer consumase alcool.

171 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 3 ani a fost ucisă de un microbuz şcolar al cărui şofer consumase alcool

O fetiţă de 3 ani a fost ucisă de un microbuz şcolar al cărui şofer consumase alcool

Fetiţa a fost lăsată nesupravegheată pentru câteva minute de mama ei, iar şoferul microbuzului nu a observat-o şi a strivit-o cu roţile.

Din primele cercetări, reiese că şoferul consumase bături alcoolice.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac, poliţiştii fac cercetări în continuare pentru identificarea responsabilităţii celor implicaţi în accident.

"Minora a fost lăsată, în comuna Moţca, pentru o perioadă de timp nesupravegheată de mamă, care lua un alt copil de la microbuz. Copilul s-ar fi dus în partea din faţă a microbuzului şi a fost acroşat mortal de către şofer. Şoferul are alcoolemie de 0,08. S-a întocmit dosar pentru ucidere din culpă. Evenimentul s-a întâmplat la plecarea de pe loc a şoferului. Probabil că n-a observat. Urmează să se stabilească, momentan e întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă pentru şofer. O să se mai facă probabil şi alte verificări cu privire la lăsarea nesupravegheată a minorei", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici