O fetiţă de 3 ani, căutată de pompieri după ce ar fi căzut în râul Cracău, din Neamţ

O fetiţă în vârstă de 3 ani este căutată, luni seara, de pompierii nemţeni, după ce ar fi căzut în râul Carcău, la Roznov. Localnicii au încercat să o salveze pe copilă, însă nu au reuşit şi abia apoi au sunat la 112.

100 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de 3 ani, căutată de pompieri după ce ar fi căzut în râul Cracău, din Neamţ

O fetiţă de 3 ani, căutată de pompieri după ce ar fi căzut în râul Cracău, din Neamţ

Potrivit ISU Neamţ, o fetiţă de 3 ani ar fi căzut în râul Cracov, aceasta fiind căutată de mai multe echipaje.

„La locul evenimentului se deplasează două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă de primă intervenţiee la incendii, salvare şi prim ajutor şi o ambulanţă SMURD TIM din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ”, arată ISU Neamţ.

Fetiţa este căutată de aproape o oră, intervenţia fiind îngreunată din cauză că râul este învolburat de ploile din ultima perioadă. De asemenea, înainte de suna la 112, localnicii au încercat să o salveze pe copilă, însă fără succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici