O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă, în judeţul Braşov

O fetiţă de cinci ani a căzut din căruţa în care se afla cu rudele sale, în satul Zizin, judeţul Braşov. Echipajul SMURD de terapie intensivă a găsit-o în stop cardio-respirator. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, copila nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

234 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă, în judeţul Braşov

O fetiţă de cinci ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă, în judeţul Braşov

Poliţia face cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

Accidentul s-a produs în satul Zizin, comuna Tărlungeni, judeţul Braşov, în apropierea unei fabrici de apă minerală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei braşovene au afirmat că fetiţa mergea cu familia către o zonă de recreere, într-o căruţă.

”Se pare că s-ar fi speriat calul şi ar fi ieşit în fugă de pe drum. Tatăl ar fi reuşit să coboare, iar mama şi ceilalţi doi copii au fost aruncaţi din căruţă, numai fetiţa a rămas şi peste ea ar fi căzut unul dintre obloane”, au precizat reprezentanţii IJP Braşov.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici