O fetiţă din Hunedoara, care a plecat la scăldat, este dată dispărută

O fetiţă în vârstă de 7 ani, care a plecat la scăldat, joi, cu sora sa, este căutată de pompierii hunedoreni, în zona localităţii Bretea Română. Pentru a o găsi pe copilă, a fost închis barajul din amonte de locul unde a dispărut.

260 afișări
Imaginea articolului O fetiţă din Hunedoara, care a plecat la scăldat, este dată dispărută

O fetiţă de 7 ani, care a plecat la scăldat în râul Strei este dată dispărută FOTO Marian Ilie/Mediafax

Fetiţa de 7 ani a dispărut joi după-amiază în canalul de derivaţie a apei ce se află paralel cu râul Strei, în dreptul localităţii Bretea Română, potrivit ISU Hunedoara.

Primele informaţii arată că fetiţa a plecat la scăldat împreună cu sora ei de 16 ani, care a reuşit să iasă din apele reci, fiind găsită de echipajele de intervenţie în stare de şoc.

La ora transmiterii ştirii, 12 pompieri militari caută fetiţa dispărută cu ajutorul bărcilor, asistaţi de o autospecială şi un echipaj SMURD.

Pentru a o găsi pe copilă a fost închis barajul Plopi din amonte de locul evenimentului, astfel scăzându-se nivelul apei din canal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici