O fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia, găsită cu venele tăiate, a lăsat un bilet de adio/ UPDATE: Aceasta a fost adusă la Bucureşti. Starea ei s-a agravat

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce o fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia a băut detartant şi şi-a tăiat venele, fiind găsită de soţul ei, care a alertat autorităţile, transmite corespondentul MEDIAFAX. UPDATE 17.20 Femeia va fi adusă la Bucureşti. Starea ei s-a agravat

8983 afișări
Imaginea articolului O fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia, găsită cu venele tăiate, a lăsat un bilet de adio/ UPDATE: Aceasta a fost adusă la Bucureşti. Starea ei s-a agravat

O fostă judecătoare din Piteşti a încercat să se sinucidă. Femeia, găsită cu venele tăiate, a lăsat un bilet de adio

Potrivit Poliţiei Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, despre o tentativă de sinucidere care a avut loc în localitatea Ştefăneşti.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o fostă judecătoare de la Judecătoria Piteşti a încercat să se sinucidă. Aflată într-o anexă a casei, femeia a băut detartant şi apoi şi-a tăiat venele.

Autorităţile au fost alertate de soţul femeii, care a găsit-o la scurt timp după ce a încercat să se sinucidă.

Judecătoarea din Argeş care a încercat să se sinucidă a fost transferată, duminică după-amiază, la Spitalul Floreasca din Bucureşti, starea sa fiind gravă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Pacienta a fost transferată la Floreasca, în cursul după amiezii, fiind în stare gravă, intubată şi ventilată mecanic”, a declarat Marius Pascu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Piteşti.

Potrivit portalului instanţelor, Gabriela Iordache este judecător la Secţia penală a Judecătoriei Piteşti.

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce judecătoarea a încercat să se sinucidă. Femeia a băut detartant şi şi-a tăiat venele, fiind găsită de soţul ei, care a alertat autorităţile.

”Noi am demarat o anchetă. Este un caz de tentativă de sinucidere. O femeie de 45 de ani. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”, declara purtătorul de cuvânt al IJP Argeş, Florin Popa.

Surse judiciare declarau, pentru MEDIAFAX, că femeia a lăsat un bilet de adio în care însă nu-şi explica gestul, ci îşi exprima doar dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

Judecătoarea are două fiice, iar soţul este executor judecătoresc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici