O furtună a făcut ravagii la Timişoara: Acoperiş căzut pe maşini şi copaci doborâţi la pământ | FOTO

Acoperişul unui bloc a căzut pe două maşini, iar câţiva copaci au fost doborâţi la pământ, sâmbătă, la Timişoara, în urma unei furtuni, pompierii intervenind pentru înlăturarea lor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

486 afișări
Imaginea articolului O furtună a făcut ravagii la Timişoara: Acoperiş căzut pe maşini şi copaci doborâţi la pământ | FOTO

Furtuna face ravagii la Timişoara: Acoperiş căzut pe maşini şi copaci doborâţi la pământ

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, ca urmare a unei furtuni, sâmbătă, mai multe acoperişuri au fost luate de vânt, iar câţiva copaci au fost doborâţi la pământ.

Astfel, pompierii timişeni au intervenit pe str. Mareşal Constantin Prezan, la acoperişul unui bloc, şi pentru degajarea mai multor copaci, printre care şi o creangă care a căzut pe fire electrice, pe str. 3 August. Totodată, acoperişul unui bloc a căzut pe două maşini, pe str. Martir Elena Nicoară, str. Putnei a fost inundată, iar un semafor este pe punctul de a pica, la ieşire spre localitatea Moşniţa.

Judeţul Timiş s-a aflat, sâmbătă, sub cod portocaliu de ploi, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi grindină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici