O grupare infracţională specializată în trafic de droguri de mare risc, destructurată

Poliţiştii şi procurorii DIICOT din Vrancea au efectuat sâmbătă 18 percheziţii domiciliare, în Bacău, la persoane bănuite de trafic si deţinere de droguri de mare risc.

1214 afișări
Imaginea articolului O grupare infracţională specializată în trafic de droguri de mare risc, destructurată

O grupare infracţională specializată în trafic de droguri de mare risc, destructurată

Potrivit anchetatorilor, în cursul anului 2022, 14 persoane s-ar fi constituit într-o grupare infracţională şi s-ar fi aprovizionat cu droguri de mare risc prin intermediul firmelor de coletărie din Marea Britanie şi Spania, pe care le-ar fi vândut pe plan local. O parte din membrii grupării ar fi introdus în ţară droguri prin intermediul firmelor de curierat, iar ceilalţi membri ar fi comercializat drogurile în mai multe baruri şi cluburi din judeţul Bacău, au explicat poliţiştii.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 30 de grame de cocaină, 104 capsule cu substanţa albă cristalină, 5.090 de lire sterline, 2.200 de euro, 24.145 de lei, două cântare electronice de precizie, două cartuşe pentru armă de vânătoare şi 20 de telefoane mobile.

23 de persoane au fost audiate şi două au fost reţinute pentru 24 de ore.

La activităţi au participat şi poliţişti ai brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Galaţi şi Bacău, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, precum şi jandarmi ai inspectoratelor de jandarmi Vrancea şi Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici