O infirmieră de la Institutul de Recuperare a murit după ce a căzut de la etaj în timp ce ştergea geamurile

O infirmieră de la Institutul Naţional de Recuperare din Bucureşti a decedat, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul trei, în timp ce ştergea geamurile.

232 afișări
Imaginea articolului O infirmieră de la Institutul de Recuperare a murit după ce a căzut de la etaj în timp ce ştergea geamurile

O infirmieră de la Institutul de Recuperare a murit după ce a căzut de la etaj în timp ce ştergea geamurile (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că femeia ştergea geamurile de la etajul trei ale Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie.

Ea a alunecat şi a căzut.

Echipajul SMURD care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia decedase.

Inspectorii de la ITM Bucureşti s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului şi pentru a vedea dacă au fost îndeplinite condiţiile de securitate în muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici