O însoţitoare de bord din România a devenit curier de droguri în Marea Britanie după ce a fost concediată

  • O fostă însoţitoare de zbor a intrat în traficul de droguri ascunzând cocaină în punga cu dulciuri pe care o ţinea lângă patul ei.
  • Românca avea droguri în valoare de 2.500 de lire
  • Românca s-a mutat în Staffordshire după ce a întâlnit un bărbat într-o aplicaţie de dating, care a convins-o să fie curier de droguri pentru a livra pachete de cocaină.
2611 afișări
Imaginea articolului O însoţitoare de bord din România a devenit curier de droguri în Marea Britanie după ce a fost concediată

O fostă însoţitoare de zbor a intrat în traficul de droguri după ce a fost concediată. Aceasta avea ascunsă cocaină în punga cu dulciuri de lângă patul ei.

Alexandra Florentina Dobre, în vârstă de 27 de ani, a început să vândă droguri după ce a fost demisă în timpul pandemiei,în primăvară. Poliţia a aflat că a lucrat pentru mai multe companii aeriene diferite la Aeroportul Luton înainte de a fi concediată.

Românca s-a mutat în Staffordshire după ce a întâlnit un bărbat într-o aplicaţie de dating, care a convins-o să fie curier de droguri pentru a livra pachete de cocaină.

Apoi, poliţia a oprit-o în timp ce conducea un Fiat Punto gri în Stoke-on-Trent pe 7 august şi a găsit şase pachete de droguri de clasa A în poşetă.

Românca avea droguri în valoare de 2.500 de lire sterline şi a primit o sentinţă de doi ani pentru posesie dee droguri clasa A.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici