O localitate din Maramureş intră sub restricţii, din cauza răspândirii COVID-19. Noile reguli impuse

  • O localitate din judeţul Maramureş intră sub restricţii, după ce incidenţa a depăşit 4 la mia de locuitori.
  • Sunt interzise nunţile şi botezurile, iar oamenii ies din casă cu declaraţie pe propria răspundere.
13809 afișări
Imaginea articolului O localitate din Maramureş intră sub restricţii, din cauza răspândirii COVID-19. Noile reguli impuse

Prima localitate din Maramureş sub restricţii, din cauza răspândirii COVID-19. Noile reguli impuse

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a decis, marţi, restricţii, începând de miercuri, în comuna Vişeu de Jos.

Rata de incidenţă a depăşit, în ultimele 14 zile, 4 cazuri la mia locuitori.

De miercuri, se interzic spectacolele şi concertele în spaţii închise, spectacolele de tipul drive-in, activităţile recreative şi sportive în aer liber, nunţile, botezurile, mesele festive în restaurante, cafenele, baruri sau corturi.

Masca devine obligatorie în spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun publice şi private.

În weekend, oamenii nu pot ieşi din case între orele 20.00 - 5.00, decât în interes profesional, pentru asistenţă medicală care nu poate fi amânată sau dacă însoţesc copii, persoane vârstnice, bolnave sau cu dizabilităţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici