O mamă nu mai are voie să posteze poze cu fiicele ei fără acordul fostului soţ. Cum îşi motivează bărbatul gestul

  • O mamă din Cluj nu mai are voie să posteze pe Facebook sau Instagram imagini cu fiicele sale fără acordul fostului soţ
  • Tatăl este supărat că fosta soţie şi actualul ei iubit postează story-uri cu fetele, în diferite ipostaze
  • În replică, mama spune că de fapt „se încearcă şicanarea, pe fondul geloziei”
754 afișări
Imaginea articolului O mamă nu mai are voie să posteze poze cu fiicele ei fără acordul fostului soţ. Cum îşi motivează bărbatul gestul
O mămică din Cluj nu mai are voie să posteze pe Instagram sau pe Facebook fotografii cu cele două fiice ale sale fără acordul fostului soţ. Instanţa i-a dat câştig de cauză tatălui, supărat că fosta soţie şi actualul ei iubit postează pe social media fotografii şi filmuleţe cu fetele. Cei doi au divorţat în 2013 şi au custodie comună, însă fetiţele de 7, respectiv 8 ani locuiesc cu mama şi cu iubitul ei.
 
„În cauză, reclamantul a depus la dosar planşe fotografice care atestă expunerea pe contul de Facebook al pârâtei a minorelor în costum de baie, dar şi filme cu minorele în timp ce acestea îşi desfăşurau programul de somn. Din declaraţiile testimoniale administrate în cauză a rezultat aspectul că aceste fotografii nu au fost postate cu acordul reclamantului, dar acestea au fost şterse de pe conturile de socializare, aspect necontestat de către reclamant”, se arată în motivarea Judecătoriei Cluj Napoca. 
 
Tatăl fetelor a mai punctat că minorele au apărut anul trecut în story-uri pe Instagram când au fost la mare, „în diferite ipostaze, care aduc atingere atât vieţii private, cât şi interesului superior al minorelor”. Deşi bărbatul i-a cerut fostei soţii şi iubitului ei să mai posteze imagini cu fetiţele, el spune că au refuzat.

Fosta soţie este acuzata că îşi foloseste fiicele în scop comercial

„Un alt aspect pe care il apreciază de gravitate deosebită este utilizarea imaginilor minorelor de către mama lor în scopul obţinerii de profit. (...) Folosind platforme de socializare aceasta îşi promovează produsele folosind fotografii cu minorele fără să aibă un accept prealabil din partea reclamantului , prin organizare de sesiuni foto profesionale”. 
 
În replică, mama fetelor spune că, de fapt, reclamantul nu vrea să accepte relaţia cu noul iubit: „Ştie că pârâtul (iubitul, n.r.) petrece mult timp cu minorele, că le acord o atentie deosebită, inclusiv le pregateşte micul dejun, petrec timp împreună cu familia mea si minorele, vizit ază diverse rude din partea sa si au activitati, fapt foarte deranjant pentru reclamant”.
 
„Se încearcă doar şicanarea, pe fondul geloziei şi nicidecum pentru protejarea interesului superior al copilului”, mai spune mama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici