O mamă şi fiul ei şi-au bătut vecinii pentru că nu i-au invitat la un chef, apoi au sunat la 112

O femeie din Reşiţa şi fiul ei şi-au bătut vecinii, doi gemeni, pentru că nu i-au invitat la ziua lor de naştere. Apoi, cei doi au sunat la 112 să anunţe că gemenii deranjează, dar nu am mai deschis uşa.

6821 afișări
Imaginea articolului O mamă şi fiul ei şi-au bătut vecinii pentru că nu i-au invitat la un chef, apoi au sunat la 112

O mamă şi fiul ei şi-au bătut vecinii pentru că nu i-au invitat la un chef, apoi au sunat la 112

O femeie din Reşiţa a sunat la 112, anunţănd că are o altercaţie cu vecinii.

Echipajul care a mers la faţa locului a stabilit că femeia şi fiul ei i-au agresat pe cei doi fraţi gemeni, vecinii lor, care îşi serbau ziua de naştere, pentru că au dat muzica prea tare şi nu erau invitaţi şi ei.

„Agresorii, după ce au l-au lovit cu pumnii şi picioarele pe unul dintre fraţi, iar celui de-al doilea i-au <băgat mâna în gât>, au anunţat forţele de ordine, sesizând faptul că au probleme cu vecinii.
La faţa locului s-a încercat să se ia legătura cu cei care au făcut sesizarea, dar aceştia aveau uşa locuinţei închisă”, spun jandarmii din Caraş-Severin.

Câteva ore mai târziu, femeia a sunat din nou să reclame că vecinii săi tulbură ordinea publică.

De această dată cele sesizate se confirmă, iar gemenii au primit câte o amendă de 1.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici