O maşină a lovit o căprioară, în judeţul Gorj

O căprioară a fost lovită, miercuri, de o maşină, pe un drum din satul Murgeşti, judeţul Gorj. Un paznic de vânătoare a stat lângă animalul lovit până când specialiştii au ajuns în zonă să o ridice şi să o ducă la un cabinet veterinar.

615 afișări
Imaginea articolului O maşină a lovit o căprioară, în judeţul Gorj

O maşină a lovit o căprioară, în judeţul Gorj

Potrivit IPJ Gorj, accidentul s-a produs miercuri dimineaţă, în satul Murgeşti, din oraşul Turceni.

Căprioara se afla pe drum şi a fost lovită de o maşină, iar în urma impactului nu s-a mai putut mişca.

Poliţia a chemat o echipă de la DSV la faţa locului pentru a-i acorda animalului îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj susţin că paznicul de vânătoare din zonă a mers în scurt timp la faţa locului şi a rămas alături de animalul lovit, până când o echipă de medici a ajuns acolo.

„A fost un accident rutier pe raza localităţii Murgeşti. A fost ridicată o căprioară, dusă la un cabinet veterinar de la Turceni, s-a făcut o primă consultaţie, se pare că nu ar fi probleme. Pentru mai multe investigaţii a fost trimisă către un cabinet privat din Târgu-Jiu, pentru a observa dacă există leziuni interne. Nu prezintă fracturi, eventual leziuni interne dacă se găsesc. Ulterior va fi eliberată. Probabil că în urma impactului a rămas un pic amorţită, nu a mai putut să fugă. Paznicul de vânătoare, până a ajuns medicul nostru zonal, chiar ţinea de ea să nu fugă, să vedem ce s-a întâmplat", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Robert Spînu, directorul adjunct al DSVSA Gorj.

Taguri:
accident,
căprioară,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici