O maşină cu trei persoane a plonjat în râul Lăpuş. O femeie a fost rănită

O maşină cu trei persoane a ajuns, duminică dimineaţă, în albia râului Lăpuş. Şoferul şi un băiat de 5 ani nu au fost răniţi, însă o femeie de 44 de ani a ajuns la spital.

453 afișări
Imaginea articolului O maşină cu trei persoane a plonjat în râul Lăpuş. O femeie a fost rănită

O maşină cu trei persoane a plonjat în râul Lăpuş. O femeie a fost rănită (Imagine: Arhiva Mediafax)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, Poliţia Târgu Lăpuş a fost sesizată că o maşină a căzut de pe podul de peste râul Lăpuş.

Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 42 de ani, care conducea un autoturism cu volan pe partea dreapta, pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi, înainte de podul de peste râul Lăpuş, a căzut prin partea stânga a acestuia de la o înălţime de 3-4 metri în vegetaţia de lângă albia râului.

În maşinp se aflau trei persoane, şoferul şi un băieţel de 5 ani, care nu au suferit leziuni, precum şi o femeie de 44 de ani care a fost transportată la spital.

Şoferul nu era beat.

Taguri:
maşină,
râu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici