VIDEO  O maşină de 115.000 de euro, abandonată pe plajă, a devenit inutilizabilă după ce a ajuns în mare

Un proprietar de BMW a avut o duminică proastă când maşina lui, în valoare de peste 115.000 de euro, a fost aruncată în mare. Incidentul a avut loc pe plaja Trevaunance din St Agnes, Cornwall.

1550 afișări
Imaginea articolului O maşină de 115.000 de euro, abandonată pe plajă, a devenit inutilizabilă după ce a ajuns în mare

Imaginile arată că preţiosul automobil este spălat la o distanţă considerabilă de valuri, făcând imposibil de folosit maşina, după ce a fost scoasă din apă.

Deşi nu este clar cine deţine maşina sau de ce a fost lăsată pe plajă, echipa de căutare şi de salvare a pazei de coastă din St Agnes a reuşit să o ridice din mare după o operaţiune de două ore.

Salvatorii au scris pe pagina lor de Facebook despre eveniment, iar postarea a atras comentarii critice, unele persoane comentând că şoferul „ar trebui amendat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici