O maşină de aproape 10.000 de euro era căutată în Norvegia, dar a apărut tocmai la Botoşani. FOTO

  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au descoperit şi confiscat o maşină care valora aproape 10.000 de euro şi care era căutată de autorităţile din Norvegia.
1459 afișări
Imaginea articolului O maşină de aproape 10.000 de euro era căutată în Norvegia, dar a apărut tocmai la Botoşani. FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Botoşani, Minodora Răcnea, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Botoşani au depistat autoturismul, vineri, în trafic, în Botoşani, iar la volan era un cetăţean român.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, poliţiştii au făcut verificări suplimentare şi au constatat că aceasta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de Norvegia.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 40.800 de lei, a fost confiscat şi cercetările continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici