O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident pe când mergea la o intervenţie

O autospecială de poliţie aflată în misiune a fost implicată într-un accident de circulaţie, luni, în municipiul Constanţa. Nu au existat persoane rănite, transmtie corespondentul MEDIAFAX.

527 afișări
Imaginea articolului O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident pe când mergea la o intervenţie

O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident când mergea la o intervenţie

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţului Constanţa, o autospecială din cadrul Biroului Rutier Constanţa a fost implicată, luni după-amiază, într-un accident rutier în timp ce se deplasa la o intervenţie.

„Autospeciala de poliţie se deplasa pe bulevardul I. C. Brătianu, iar în momentul în care a pătruns în intersecţia cu bulevardul 1 Decembrie 1918, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe culoarea roşie a semaforului electric, a fost acroşată, din partea stângă, de un autoturism care se deplasa dinspre Casa de Cultură către bulevardul 1 Mai”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

În urma accidentului au fost doar pagube materiale, autospecială de poliţie fiind însă avariată serios în partea din faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici