Video O maşină în care se aflau trei persoane a căzut în Olt. Fiica în vârstă de 13 ani, salvată de un martor / UPDATE: Părinţii, găsiţi morţi în interiorul autoturismului

Autoturismul care s-a răsturnat, duminică dimineaţă, în râul Olt, în zona localităţii vâlcene Brezoi, de pe Valea Oltului, a fost scos din apă, după mai bine de trei ore de la accident, cei doi soţi aflându-se în interior. Fiica celor doi, în vârstă de 13 ani, a fost singura salvată.

4569 afișări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că traficul rutier a fost blocat, pe DN7 – Valea Oltului, pentru scoaterea autoturismului din apă.

„Femeia are 46 de ani şi bărbatul are 53, ambii sunt din Râmnicu Vâlcea. Maşina a fost scoasă la mal. Ambele persoane se află în autoturism, decedate. Se va pune maşina pe platformă acum, traficul rămâne blocat”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza şi a ajuns în râul Olt.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un autoturism în care se aflau trei persoane, printre care o fetiţă în vârstă de 13 ani, a ajuns în râul Olt, duminică dimineaţă, pe DN 7, în apropiere de oraşul Brezoi, copila fiind salvată de un alt participant la trafic. Părinţii săi sunt căutaţi de scafandri.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza şi a ajuns în râul Olt.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, s-a petrecut un accident rutier grav pe Valea Oltului, la kilometrul 207, în apropierea oraşului Brezoi. Un autoturism de Vâlcea care se deplasa pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în Olt. În maşină se aflau 3 persoane, o femeie, un bărbat şi o fetiţă de 13 ani. Fetiţă a fost salvată, dar despre părinţi nu avem date, se pare că nu ar fi ieşit. Se intervine pentru scoaterea maşinii”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că fetiţa a fost salvată de un bărbat care a văzut cum maşina cu familia respectivă a căzut în Olt şi a intervenit. Ea a fost preluată de elicopterul SMURD.

„Fetiţa a fost scoasă, iar celelalte două vor fi căutate. Fetiţa de 13 ani a fost scoasă din Olt de un bărbat, cel care a anunţat evenimentul. A fost transportată de SMURD la Spitalul Brezoi. A fost chemat elicopterul SMURD pentru preluarea ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

El a adăugat că scafandrii vor interveni pentru găsirea maşinii şi a celorlalte două persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici