O motocicletă s-a lovit violent de un microbuz de transport persoane în Constanţa. Un rănit

O motocicletă s-a lovit violent marţi de un microbuz de transport persoane în care erau patru pasageri, între localităţile Plopeni si Movila Verde din judeţul Constanţa. Motociclistul în vârstă de 24 de ani a fost preluat de un elicopter.

335 afișări
Imaginea articolului  O motocicletă s-a lovit violent de un microbuz de transport persoane în Constanţa. Un rănit

Constanţa: O motocicletă s-a lovit violent de un microbuz de transport persoane. Un rănit

Potrivit Poliţiei Constanţa, accidentul s-a produs pe DJ 392, între localităţile Plopeni si Movila Verde.

O motocicletă s-a lovit violent de un microbuz de transport persoane, în care erau patru pasageri.

Cei patru pasageri nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă motociclistul în vârstă de 24 de ani a suferit mai multe traumatisme şi a fost preluat de un elicopter.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici