O nouă alertă ANM: Cod galben de vânt puternic cu rafale de până la 75 de kilometri pe oră, în două judeţe

Zona de litoral a judeţului Tulcea şi zona joasă a judeţului Buzău se află, sâmbătă, sub cod galben de vânt puternic, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

2588 afișări
Imaginea articolului O nouă alertă ANM: Cod galben de vânt puternic cu rafale de până la 75 de kilometri pe oră, în două judeţe

Cod galben de vânt puternic în Tulcea şi Buzău

Una dintre atenţionări vizează, până la 17.00, zona de litoral a judeţului Tulcea, unde vântul atinge la rafală 55-60 de kilometri pe oră.

O altă atenţionare nowcasting vizează, tot până la 17.00, zona joasă a judeţului Buzău, precum şi localităţile Lopătari, Gura Teghii, Mânzăleşti, Bisoca şi Brăeşti. Aici se semnalează vânt puternic cu rafale de 55 - 65 de kilometri pe oră.

În zona de munte a judeţului Buzău, vântul atinge la rafală 75 de kilometri pe oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici