O nouă arestare în rândul generalilor lui Putin. Generalul a lucrat pentru Garda Naţională

Comandantul adjunct al Gărzii Naţionale din Rusia (Rosgvardia), generalul Roman Gavrilov, ar fi fost arestat de FSB, a declarat Christo Grozev, directorul executiv al site-ului de jurnalism de investigaţie Bellingcat, citând 3 surse diferite.

66340 afișări
Imaginea articolului O nouă arestare în rândul generalilor lui Putin. Generalul a lucrat pentru Garda Naţională

O nouă arestare în rândul generalilor lui Putin. Generalul a lucrat pentru Garda Naţională

Gavrilov lucrase anterior pentru Serviciul de Protecţie Prezidenţială (FSO), la fel ca şi Viktor Zolotov, numărul 1 al Rosfvardiei, organism creat în 2016 şi care se ocupă de Raportul Preşedintelui pentru „operaţiunea specială din Ucraina”, unde Rusia ar fi suferit pierderi uriaşe.

Una dintre surse explică că Gavrilov a fost arestat de departamentul de contrainformaţii al FSB din cauza „scurgerii de informaţii militare care a dus la pierderea de vieţi”.

Pentru alţi doi oameni din servicii, arestarea s-a produs din cauza „risipă de combustibil”. Săptămâna trecută, au apărut ştiri despre arestarea generalului Serghei Beseda, şef al direcţiei FSB pentru informaţii externe, şi adjunctul său, Anatoli Bolukh, de către FSO. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici