O NOUĂ ATENŢIONARE COD GALBEN de ploi. Ce judeţe vor fi afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri o nouă atenţionare cod galben de ploi, valabilă de vineri de la ora 12:00 până sâmbătă la ora 09:00 în 11 judeţe din ţară. De asemenea, se menţine atenţionarea meteo cod galben de ploi de vineri, între orele 06:00-12:00.

7284 afișări
Imaginea articolului O NOUĂ ATENŢIONARE COD GALBEN de ploi. Ce judeţe vor fi afectate

O NOUĂ ATENŢIONARE COD GALBEN de ploi (Imagine: Andreea Blanatui/Mediafax Foto)

Conform avertizării, în cea mai mare parte a Olteniei, în sudul Banatului şi în sud-vestul Transilvaniei instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp.

În sud-estul extrem al ţării va continua să plouă şi se vor cumula izolat peste 25 l/mp.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău, pe Apropo.ro!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici