O nouă informare ANM de vreme rea: Ninsori moderate, vânt puternic şi polei în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o informare meteo de ninsori moderate, vânt puternic şi polei pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat, valabilă de joi, de la ora 23.00 şi până duminică, 4 martie, la ora 10.00.

7082 afișări
Imaginea articolului O nouă informare ANM de vreme rea: Ninsori moderate, vânt puternic şi polei în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat

O nouă informare ANM de vreme rea: Ninsori moderate, vânt puternic şi polei în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat

Meteorologii avertizează că, temporar, vor fi precipitaţii în majoritatea regiunilor.

Va ninge, dar vor fi şi perioade în care se vor semnala precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ploaie cu depunere de polei, în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Ninsorile vor fi moderate cantitativ, îndeosebi în sud-vestul ţării, iar în zona Munţilor Banatului şi în cea de vest a Carpaţilor Meridionali se va depune strat nou de zăpadă mai consistent.

Temporar intensificări ale vântului vor fi în sudul Banatului, unde rafalele vor atinge în general 55-60 km/h, precum şi în zona montană înaltă, cu viteze de 70-90 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, de 40-50 km/h, vor fi şi în regiunile extracarpatice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici