O nouă linie de autobuze în Capitală: Va circula către zona Platforma Pipera

Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa, de luni, linia de autobuze 343, care va funcţiona între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

1123 afișări
Imaginea articolului O nouă linie de autobuze în Capitală: Va circula către zona Platforma Pipera

O nouă linie de autobuze ]n Capitală: Va circula către zona Platforma Pipera

"În vederea creşterii capacităţii de transport în zona Platformei Pipera, începând cu data de 08.07.2019, ca urmare a solicitării Primăriei Capitalei şi a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov (ADTPBI), Societatea de Transport Bucureşti va înfiinţa linia de autobuze 343, care va funcţiona între Institutul Oncologic şi Platforma Pipera", se arată în comunicatul de presă al Societăţii de Transport Bucureşti.

Ruta va fi pe următorul traseu: Şoseaua Fundeni, Şoseaua Colentina, Strada Doamna Ghica, Bd. Dimitrie Pompeiu, cu retur pe Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Şoseaua Pipera, Şoseaua Bucureşti Nord, Strada Petricani, Strada Doamna Ghica şi Şoseaua Fundeni.

De asemenea, de la aceeaşi dată, STB va suplimenta numărul tramvaielor pe liniile 16 si 36, astfel încât capacitatea de transport va creşte cu 20%, iar timpul programat de aşteptare în staţii va scădea la 8 minute pe linia 16 şi la 10 minute pe linia 36.

Taguri:
transport,
autobuze,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici