O nouă şansă pentru marii arşi

  • În unitate au fost investiţi aproximativ 7.500.000 de lei
  • Pacienţii cu arsuri grave vor fi trataţi la cele mai înalte standarde
  • Unitatea este amenajată în Corpul B al Spitalului Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni
275 afișări
Imaginea articolului O nouă şansă pentru marii arşi

O nouă şansă pentru marii arşi

Veşti bune pentru pacienţii cu arsuri grave. De la sfârşitul lunii septembrie vor putea fi trataţi în noua unitate inaugurată la  spitalul Bagdasar-Arseni. Sunt trei rezerve, dotate cu  aparatură modernă pentru reanimarea bolnavilor cu arsuri.

Medic primar chirurgie plastic şi estetică Carantino Andrei: Bolnavul cu arsuri este un bolnav din cap până în picioare. Toate aparatele şi sistemele sunt afectate. Reanimarea este extraordinar de importantă în tratamentul unui bolnav ars. Uneori chiar mai importantă decât intervenţiile chirurgicale propriu-zise. Ceea ce este foarte, foarte important este să se asigure o terapie intensivă de foarte bună calitate. Tot ce este în această unitate funcţională, aer, pereţi, tot, luptă împotriva staţionării, multiplicării. Un pat modern care se poate întoarce pe toate părţile, cu acele sisteme în care se pot pune multiple perfuzii reglate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici