O pasăre rănită şi oul ei au ajuns într-un adăpost pentru animale. Oul stă într-un incubator special

O pasăre din familia bufniţelor care a suferit un traumatism în timp ce clocea a fost salvată. Ea a fost transportată într-un adăpost pentru animale, împreună cu oul pe care îl clocea. Acesta a fost introdus într-un incubator special.

633 afișări
Imaginea articolului O pasăre rănită şi oul ei au ajuns într-un adăpost pentru animale. Oul stă într-un incubator special

sursă foto: Facebook Fundaţia Visul Luanei

Pasărea şi oul ei au ajuns la adăpostul din judeţul Ilfov al Fundaţiei Visul Luanei. Reprezentanţii asociaţiei au postat o fotografie cu oul şi au anunţat că puiul a supravieţuit.

„Puiul de ciuf de pădure (preluat de la mama lui care a fost salvată şi adusă la Centrul nostru în urma unui traumatism şi pe care l-am introdus în incubator special) creşte şi vă urează un Paşte Fericit!”, au scris pe Facebook reprezentanţii Visul Luanei.

Ciuful de pădure este o pasăre răpitoare de noapte din familia bufniţelor, răspândită în Europa, Asia, Africa de Nord şi America de Nord.

Pasărea depune cel mult şase ouă în primăvară şi are loc o singură clocire pe an. Ouăle sunt scurt eliptice, netede, cu pori fini, albe, iar incubaţia durează între 27 şi 32 de zile. Clocitul este asigurat numai de femelă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici