O persoană a căzut pe linie la staţia de metrou Piaţa Romană

O persoană a căzut, marţi după-amiază, pe linia din staţia de metrou Piaţa Romană, iar circulaţia garniturilor de tren a fost restricţionată temporar, a declarat pentru MEDIAFAX directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte.

93 afișări
Imaginea articolului O persoană a căzut pe linie la staţia de metrou Piaţa Romană

O persoană a căzut pe linie la staţia de metrou Piaţa Romană (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Udrişte a precizat că deocamdată nu se ştie dacă a fost o tentativă de suicid, accident sau tentativă de crimă.

Persoana care a căzut, marţi după-amiază, pe linia din staţia de metrou Piaţa Romană a decedat, a declarat pentru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Medicul Bogdan Opriţa a precizat că este vorba despre o femeie, iar aceasta a decedat după ce a fost prinsă sub o garnitură de tren, în staţia Piaţa Romană.

Trupul femeii, care a rămas sub vagonul metroului, a fost scos în urma intervenţiei echipajelor SMURD şi preluat de organele de anchetă.

În urma accidentului circulaţia la staţia de metrou Piaţa Romană, pe sensul de la Universitate spre Piaţa Victoriei, a fost restricţionată temporar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici