O persoană a murit şi altele trei au fost rănite după ce o maşină condusă de un şofer fără permis a lovit un copac

Un bărbat de 55 de ani a murit şi alte trei au fost rănite grav, luni, după ce maşina în care se aflau a intrat, într-un copac, pe raza localităţii Piatra, comuna Chiuza, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul nu avea permis de conducere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

531 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi altele trei au fost rănite după ce o maşină condusă de un şofer fără permis a lovit un copac

O persoană a murit şi altele trei au fost rănite după ce o maşină condusă de un şofer fără permis a lovit un copac

Potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Annabella Muzsi, o persoană a murit şi alte trei au fost rănite grav, după ce maşina lor a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

“La faţa locului, prima ambulanţă care a ajuns a găsit 4 victime, din care una decedată şi una cu traumatism cranian grav. În acest moment se derulează evaluarea şi îngrijirea victimelor, la locul accident urmând să ajungă şi alte echipaje de sprijin”, a spus dr. Annabella Muzsi.

Poliţiştii bistriţeni au declanşat o anchetă, din primele date rezultând că şoferul maşinii, un tânăr de 19 ani, nu avea permis de conducere.

“Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism între localităţile Mireş şi Piatra, între o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului, un bărbat de 55 de ani şi care se afla pe bancheta din spate a decedat, iar o femeie în vârstă de 57 de ani este în stare gravă. Poliţiştii, în urma cercetărilor, au stabilit că tânărul de 19 ani nu deţine permis de conducere" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

În zonă circulaţia este blocată pentru efectuarea cercetărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici