O persoană a murit şi o alta a fost rănită, într-un accident provocat de un şofer băut, în Galaţi

Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită, sâmbătă seara, după ce maşina în care se aflau a fost lovită, în localitatea gălăţeană Movileni, de un autoturism condus de un şofer care a băut foarte mult, transmite corespondentul Mediafax.

443 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi o alta a fost rănită, într-un accident provocat de un şofer băut, în Galaţi

O persoană a murit şi o alta a fost rănită, într-un accident provocat de un şofer băut, în Galaţi

Ambele maşini implicate au fost găsite pe acelaşi sens de mers.

”Cele două maşini au fost găsite de poliţiştii sosiţi la faţa locului pe acelaşi sens de mers şi, din primele cercetări, se pare că unul dintre şoferi, un bărbat de 47 de ani, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă maşină, condusă de un bărbat de 67 de ani. În urma impactului, bărbatul de 67 de ani a decedat. La testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că bărbatul de 47 de ani avea o alcoolemie de 1,40 la mie şi a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice", a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

O femeie în vârstă de 58 de ani care se afla în maşina distrusă a supravieţuit, dar a fost rănită şi transportată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

”Accidentul a avut loc în localitatea Movileni, comuna Şendreni. La faţa locului au ajuns echipaje de la descarcerare şi SMURD tip C. Două persoane au fost descarcerate, o persoană a decedat, a doua a fost transportată la spitalul din Galaţi, este vorba despre o femeie, era conştientă”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Traficul rutier pe DN25 a fost blocat zeci de minute.

La operaţiunea de salvare au participat şi specialiştii Centrului de Formare Paramedici care însoţeau o caravană SMURD de la Tecuci la Galaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici