O persoană a murit şi patru au fost rănite după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat pe E70

O femeie în vârstă de 41 de ani din Alexandria a murit, iar alte cinci persoane a fost rănite, marţi dimineaţă, după ce microbzul în care se aflau s-a răsturnat pe drumul naţional DN 6, la ieşirea din comuna Stoeneşti spre Caracal, judeţul Olt.

760 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi patru au fost rănite după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat pe E70

O persoană a murit şi patru au fost rănite după ce microbuzul în care erau s-a răsturnat pe E70

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Victor Enuş, a declarat că în accident a fost implicat un microbuz în care se aflau şase adulţi.

În momentul sosirii echipajelor la faţa locului, microbuzul se afla în afara părţii carosabile, răsturnat pe o parte, iar o femeie era încarcerată. Celelalte persoane au fost găsite în afara microbuzului. Ulterior, femeia încarcerată a fost declarată decedată.

„Pompierii militari au îndepărtat elemente de caroserie pentru extragerea acesteia, ulterior, femeia, în vârstă de 41 ani, din localitatea Alexandria, fiind preluată de echipajele medicale în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar fără rezultat favorabil”, a afirmat reprezentantul ISU Olt.

El a adăugat că patru bărbaţi şi o femeie, conştienţi, au fost asistaţi medical la faţa locului, iar dintre aceştia, un bărbat şi o femeie au fost transportaţi la CPU Caracal.

Celelalte trei persoane au refuzat transportul la spital.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici