O persoană a murit şi trei au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Neamţ

O persoană a murit şi trei, între care un copil, au fost rănite, miercuri seara, după ce două maşini s-au ciocnit în comuna Bicazu Ardelean, judeţul Neamţ.

141 afișări
Imaginea articolului O persoană a murit şi trei au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Neamţ

O persoană a murit şi trei au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit în judeţul Neamţ

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au declarat că în urma accidentului produs în comuna Bicazu Ardelean, în care au fost implicate două maşini, un bărbat a murit.

În maşina acestuia se mai aflau o femeie şi un copil, care au ajuns la spital cu diferite leziuni.

”A doua persoană inconştientă, un bărbat, a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. Bărbatul decedat, femeia şi copilul erau într-o maşină, iar bărbatul preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă era în cealaltă maşină singur”, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

La locul accidentului s-au deplasat şi echipaje de Poliţie, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

"Urmează a se stabili mecanismul producerii impactului. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Elena Bulgărea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici