O porţiune din apa din canalul central al Veneţiei a devenit verde fluorescent

O porţiune de apă din canalul central al Veneţiei părea să fi devenit verde fluorescent, creând o privelişte neobişnuită, scrie BBC.

949 afișări
Imaginea articolului O porţiune din apa din canalul central al Veneţiei a devenit verde fluorescent

O porţiune din apa din canalul central al Veneţiei a devenit verde fluorescent

Autorităţile locale au colectat probe de apă şi au deschis o anchetă urgentă.

Se fac speculaţii cu privire la ceea ce ar fi putut cauza schimbarea culorii apei din jurul celebrului Pod Rialto.

Teoriile variază de la eliberarea de colorant până la un protest al activiştilor de mediu.

Presa italiană a relatat că poliţia locală examinează camerele de supraveghere pentru a stabili dacă eliberarea ar fi putut fi o cascadorie care să coincidă cu regata Volgalonga care are loc în acest weekend.

Mulţi utilizatori de reţele sociale au spus că imaginile care au apărut la Veneţia amintesc de cascadoria din 1968 a artistului argentinian Nicolás García Uriburu, care a vopsit apele Marelui Canal în verde pentru a sensibiliza publicul cu privire la problemele ecologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
veneţia,
verde,
apă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici