O primărie din Giurgiu cumpără focuri de artificii şi organizează spectacole în plină epidemie

În plină epidemie de coronavirus, o comună din Giurgiu a plătit aproape 30.000 de mii de euro pentru organizarea unei petreceri. Primăria Putineiu a cumpărat servicii pentru organizarea de spectacole, incluzând program artistic, spectacol de lumini laser şi foc de artificii.

4451 afișări
Imaginea articolului O primărie din Giurgiu cumpără focuri de artificii şi organizează spectacole în plină epidemie

O primărie din Giurgiu cumpără focuri de artificii şi organizează spectacole în plină epidemie

Primăria Putineiu din judeţul Giurgiu a cumpărat, marţi, de la o firmă din Prahova, servicii de organizare spectacole.

Tranzacţia de 140.000 lei, realizată prin achiziţie directă, include 11 ore de program artistic, 4 capete de afiş, foc artificii, spectacol de lumini laser, scenă mare, sonorizare, lumini, prezentator, personal tehnic autorizat.

De asemenea, în acest moment, conform platformei de achiziţii publice, comuna Putineiu are în derulare două achiziţii directe pentru 1.500 de plicuri şi 1.500 de cărţi poştale.

În comuna Putineiu, din judeţul Giurgiu, trăiesc aproximativ 2.500 de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici