O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce i s-a administrat rapelul cu Moderna. Reacţia medicilor

  • O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce a făcut rapelul cu Moderna.
  • Fosta directoare a Liceul German „Friedrich Schiller” avea o starea bună de sănătate după vaccinare, dar la câteva ore a început să se simtă rău.
  • Medicii spun că femeia ar fi murit după ce s-a intoxicat cu „o substanţă necunoscută”.
16580 afișări
Imaginea articolului O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce i s-a administrat rapelul cu Moderna. Reacţia medicilor

Adriana Bunea FOTO Liceul Teoretic German "Friedrich Schiller" Oradea/Facebook

O profesoară din Oradea a murit la trei zile după ce i s-a administrat rapelul anti-COVID. Aceasta a făcut vaccinul Moderna şi s-a simţit bine după vaccinare, dar la câteva ore starea ei s-a deteriorat. Soţul femeii a spus că ea se mai simţise rău în ultimele zile, având simptome asemănătoare cu crize de fiere, înainte de rapel, dar că nu avea alte probleme de sănătate, potrivit Bihon.ro.
 
Adriana Bunea, profesoară de fizică la Liceul German „Friedrich Schiller” din Oradea, a fost internată în spital pe 8 martie, la câteva ore după ce a primit rapelul cu serul Moderna. Din păcate, a murit în cursul zilei de joi.
 
Şeful UPU Oradea susţine femeia a murit din cauza unei intoxicaţii cu „o substanţă necunoscută”, iar rezultat decesului va apărea după autopsie. Medicii resping ideea că decesul femeii ar fi fost cauzat de vaccinul anti-COVID.
 
Managerul spitalului, medicul Adrian Duşe spune că nu se poate face o legătură între cele două aspecte. „Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicaţie cu substanţă necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puţin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susţine sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situaţie, în prinicipiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”. 

Ne luam ramas bun de la colega si prietena noastra, Adriana Bunea cu promisiunea ca vei ramane in sufletele noastre pentru totdeauna! Drum lin printre ingeri!

Publicată de Liceul Teoretic German "Friedrich Schiller" Oradea pe Vineri, 12 martie 2021
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici