Video O protestatară care a venit la Parchetul Militar pentru a depune plângere, preluată de SMURD. Ce spun medicii

O femeie care s-a prezentat, vineri, la Parchetul Militar, pentru a depune plângere împotriva jandarmilor, a acuzat puternice dureri de cap, fiind solicitat un echipaj SMURD, care a preluat-o pentru a o transporta la spital. Potrivit medicului, femeia acuza dureri de cap şi toracice.

2611 afișări

„Am înregistrat plângerea penală în legătură cu evenimentele petrecute în 10 august, în care s-au lăsat urmări fizice şi psihice asupra noastră. Am dureri foarte mari de cap”, a declarat aceasta înainte de a se retrage pentru că nu se simţea bine.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului, în urma unui apel telefonic, care a decis să o preia pe femeie, pentru investigaţii şi pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Acuză cefalee, durere toracică, un salt hipertensiv. În momentul acesta, doamna este echilibrată hemodinamic şi respiratoriu, o vom transporta la cel mai apropiat spital de urgenţă. Mai multe detalii nu pot da, vor fi investigaţii la camera de gardă. Spitalul Universitar este cel mai apropiat spital de urgenţă”, a declarat medicul din cadrul echipajului SMURD.

Până în prezent, în acest dosar au fost înregistrate, de către procurorii militari, 211 de plângeri penale şi au fost audiate 92 de persoane.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici