Cu noul test pentru COVID-19 afli în 15 minute dacă eşti pozitiv

  • Testul care îţi spune în 15 minute dacă eşti pozitiv pentru coronavirus a fost aprobat în Europa
  • Pe piaţa europeană, testul pentru COVID-19 ar trebui să apară la sfârşitul lunii octombrie
  • Va fi utilizat în special la urgenţe, de medici generalişti şi pediatri, scrie Time
16038 afișări
Imaginea articolului Cu noul test pentru COVID-19 afli în 15 minute dacă eşti pozitiv

O să afli în 15 minute dacă eşti testat pozitiv

Testul pentru coronavirus care îţi dă rezultatul în 15 minute ar urma să ajungă pe piaţa europeană la finalul lunii octombrie, conform Time. Testul a fost realizat de compania americană Becton Dickinson and Co.’s COVID-19 test şi a fost deja aprobat în Europa. Cel mai probabil va fi utilizat de către serviciile de urgenţă, medici generalişti şi pediatri, scrie Time.com.

”Va schimba total sistemul în ceea ce priveşte testarea oamenilor şi controlul pandemiei”, a spus Bernard Goldblat din partea Becton.

Testul Becton este unul bazat pe antigen şi este mult mai rapid decât clasicul test PCR dar este mai puţin precis. 

În SUA se recomandă ca testul de antigen să fie urmat şi de un test PCR.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici