Video O şcoală din judeţul Tulcea a fost distrusă de un incendiu | FOTO, VIDEO

Şcoala Gimnazială din Dorobanţu, judeţul Tulcea, a fost distrusă, duminică, într-un incendiu puternic, pompierii intervenind timp de mai multe ore pentru a stinge focul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

830 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Tulcea, Florentin Danciu, a declarat că incendiul a fost anunţat în jurul orei 14, iar la ora transmiterii acestei ştiri, acesta nu a fost stins.

„Secţia de pompieri Măcin intervine pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la Şcoala Gimnazială Dorobanţu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 10 subofiţeri. Detaşamentul de pompieri Tulcea a trimis în sprijin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un SMURD şi 8 subofiţeri. La momentul la care au ajuns forţele la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 14:00. Acum incendiul este localizat, se intervine în interior pentru lichidare”, a spus Danciu.

Potrivit acestuia, o persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale.

Nu au fost alte victime.

Danciu a mai spus că şcoala are aproximativ 500 de metri. Pompierii au reuşit să protejeze grădiniţa şi două locuinţe care se află aproape de şcoală.

În incendiu au ars şi 20 metri cubi de lemn de foc.

După ce va fi stins focul, pompierii vor stabili cauza producerii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici