Video O şoferiţă a intrat cu maşina într-un parapet de teama camerelor de verificare a rovinietei

O şoferiţă în vârstă de 24 de ani, din comuna Peştişani, judeţul Gorj, a intrat cu autoturismul într-un parapet, de teamă să nu fie văzută de camerele de verificare a rovinietei, de pe marginea drumului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3630 afișări

De teamă să nu fie filmată şi sancţionată pentru că nu a achitat rovinieta, în momentul în care a observat camerele video mobile, şoferiţa în vârstă de 24 de ani, din satul Gureni, comuna Peştişani, a frânat şi a intrat cu maşina pe contrasens, după care s-a oprit într-un parapet.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede şi cum tânăra a evitat în ultimul moment impactul cu autovehiculul din faţă.

În autoturismul femeii, pe bancheta din spate, se afla şi nepoata sa, o fetiţă de trei ani. Atât şoferiţa, cât şi fetiţa au scăpat nevătămate.

Evenimentul rutier a avut loc luni, iar conducătoarea auto a fost deja sancţionată de poliţişti şi va trebui să îi repare şi maşina.

„A fost amendată cu 870 de lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Amenzile pentru şoferii care conduc un autoturism fără rovinietă sunt cuprinse între 250 şi 500 de lei.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici