O stradă din Brăila, asfaltată pe timp de ploaie. Muncitorii au fost concediaţi | VIDEO

Doi muncitori din Brăila au asfaltat o stradă, deşi carosabilul era plin de bălţi şi ploua, imaginile filmate de un localnic fiind postate pe youtube. Primarul oraşului a văzut filmarea şi a decis să nu plătească lucrarea, angajaţii fiind concediaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2179 afișări
Imaginea articolului O stradă din Brăila, asfaltată pe timp de ploaie. Muncitorii au fost concediaţi | VIDEO

O stradă din Brăila, asfaltată pe timp de ploaie. Muncitorii au fost concediaţi | VIDEO

Cei doi muncitori care au asfaltat pe ploaie au fost filmaţi marţi de un cetăţean care a încercat să-i convingă să renunţe şi să nu risipească bani şi timp.

„Nu se poate domnule în halul ăsta. Băi, oameni buni, eu înţeleg că voi faceţi ce vi s-a spus, dar pe bune, nu aveţi discernământ de niciun fel? În halul ăsta am, ajuns? Deci nu mai pot, tremur de nervi. Primăria. Cum adică Primăria? Vrei să-mi spui că domnul primar ţi-a spus ţie să faci aici, să-ţi bagi joc de bani, îţi bagi joc de timpul tău, măi omule”, le-a spus cetăţeanul celor doi muncitori.

Filmarea a fost postată pe youtube, unde a fost văzută şi de primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir. Acesta a anunţat că nu va plăti lucrarea şi i-a solicitat proprietarului firmei de construcţii să îi concedieze pe cei vinovaţi.

„I-am solicitat proprietarului Micatis să îi dea afară (…). Puneau frizură asfaltică într-o groapă plină cu apă pe o stradă. Nu mă interesează că este firma lui şi sunt angajaţii lui când afectează imaginea unui oraş prin lucrări în bătaie de joc. Solicit celor de la tehnic şi dirigintelui de şantier să urmărească permanent lucrările şi să nu mai permită astfel de prostii. Normal că nu se plăteşte aşa ceva. Proprietarul Micatis mi-a transmis faptul că respectivii nu au respectat procedura şi normativele şi vor fi daţi afară de la societatea lui pentru a nu se mai întâmpla astfel de evenimente”, a scris, pe facebook, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Pe viitor, angajaţii Primăriei Brăila vor urmări toate lucrările făcute la infrastructura oraşului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici