O studentă de 24 de ani a fost găsită moartă în camera de cămin din Timişoara la o zi după ce prietenul ei sunase la ambulanţă

  • O studentă de 24 de ani a fost găsită moartă în camera de cămin în care locuia, în Timişoara.
  • Tânăra a apucat să anunţe un prieten, cetăţean străin, că se simte rău, apoi nu a mai răspuns la telefon, nici la uşă, când a venit ambulanţa.
  • Poliţia Timiş a fost sesizată de un echipaj al Ambulanţei despre faptul că tânăra de 24 de ani a fost găsită moartă în camera de cămin din Timişoara.
1021 afișări
Imaginea articolului O studentă de 24 de ani a fost găsită moartă în camera de cămin din Timişoara la o zi după ce prietenul ei sunase la ambulanţă

O studentă de 24 de ani a fost găsită moartă în camera de cămin din Timişoara

Oamenii legii au deschis un dosar penal in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Surse locale au declarat, pentru MEDIAFAX, că un prieten al tinerei, care este cetăţean străin, a sunat la 112 pentru a anunţa că fata i-a spus că se simte rău.

La cămin a mers o ambulanţă, însă uşa era închisă şi nu a răspuns nimeni în ciuda insistenţelor.

A doua zi, bărbatul a sunat din nou, iar de această dată a intervenit un echipaj de la ISU Timiş, care a spart uşa, tânăra fiind găsită decedată.

Primele informaţii sunt că studenta suferea de obezitate şi nu ar exista suspiciuni privind acte de violenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici