O sută de mineri protestează la sediul administrativ al EM Crucea pentru că nu şi-au primit banii

Aproximativ o sută de mineri de la Exploatarea Minieră de Uraniu Crucea protestează, luni, în faţa sediului administrativ, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile pentru lunile ianuarie, februarie şi martie. Ei cer demisia conducerii Exploatării Miniere de Uraniu Crucea.

190 afișări
Imaginea articolului O sută de mineri protestează la sediul administrativ al EM Crucea pentru că nu şi-au primit banii

O sută de mineri protestează la sediul administrativ al EM Crucea pentru că nu şi-au primit banii (Imagine: Radu Vioreanu/ Mediafax Foto)

Şase dintre cei circa o sută de protestatari au anunţat că intră în greva foamei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, a declarat că situaţia angajaţilor de la Exploatarea Minieră de Uraniu de la Crucea este gravă.

”Sunt oameni care au familii, au rate la bancă, au copii la şcoală. Nu înţeleg ce se întâmplă”, a spus Dorin Rusu, adăugând că, din câte a înţeles, blocajul este generat de Ministerul Energiei.

Minerii protestatari discută la ora transmiterii acestei ştiri cu conducerea Sucursalei Suceava a Companiei Naţionale a Uraniului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici