O tânără care a înşelat o altă fată prin metoda accidentul dându-se cadru medical a fost prinsă

O băcăuancă de 21 de ani, care s-a dat cadru medical la un spital din Capitală, a fost prinsă de poliţişti după ce a înşelat cu 3.000 de euro, prin metoda "accidentul", o tânără din Bacău al cărei tată ar fi accidentat grav o fetiţă ce ar fi trebuit operată în schimbul respectivei sume de bani.

321 afișări
Imaginea articolului O tânără care a înşelat o altă fată prin metoda accidentul dându-se cadru medical a fost prinsă

O tânără care a înşelat o altă fată prin metoda accidentul dându-se cadru medical a fost prinsă (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei Judeţene Bacău, tânăra de 21 de ani a primit cei 3.000 de euro de la băcăuanca de 19 ani pe o stradă din municipiul Bacău, după ce cele două stabiliseră o întâlnire pentru a face tranzacţia.

În fapt, în cursul aceleiaşi zile, victima a fost contactată telefonic de către tânăra de 21 de ani, din comuna băcăuană Mărgineni, prin care era anunţată că tatăl său ar fi accidentat grav cu maşina o fetiţă, care ar fi fost transportată la un spital din Bucureşti, unde avea nevoie urgentă de o operaţie. Pentru efectuarea intervenţiei chirurgicale, tânăra de 19 ani trebuia să plătească suma de 3.000 de euro.

"Persoana păcălită prin metoda «accidentul» a luat banii care-i fuseseră solicitaţi şi s-a dus pe strada Energiei din Bacău, unde s-a întâlnit cu tânăra de 21 de ani. Aceasta a afirmat că lucrează la spital, luând de la victimă cei 3.000 de euro. Ulterior, mama tinerei de 19 ani a sesizat la Poliţie că fiica sa a fost înşelată”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

În urma cercetărilor, poliţiştii au depistat-o pe tânăra de 21 de ani, care avea asupra sa întreaga sumă, banii fiind recuperaţi şi restituiţi fetei păgubite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici