O tânără care născuse recent s-a aruncat de la etajul nouă al Spitalului Clinic de Urgenţă din Tg. Mureş

O tânără în vârstă de 28 de ani care născuse recent a fost găsită moartă luni dimineaţă în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Târgu Mureş, din primele indicii reieşind că ea s-ar fi aruncat de la etajul al nouălea al unităţii medicale.

122 afișări
Imaginea articolului O tânără care născuse recent s-a aruncat de la etajul nouă al Spitalului Clinic de Urgenţă din Tg. Mureş

O tânără care născuse recent s-a aruncat de la etajul nouă al Spitalului Clinic de Urgenţă din Tg. Mureş (Imagine: Laszlo Mihaly/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că o angajată a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Târgu Mureş a găsit, în jurul orei 6.00, în curtea interioară a unităţii medicale, o tânără moartă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că tânăra a părăsit salonul unde era internată în jurul orei 04.00.

Din primele cercetări a reieşit că tânăra, în vârstă de 28 de ani, fusese internată la maternitatea SCJU din Târgu Mureş şi născuse, în urmă cu patru zile, o fetiţă, acesta fiind primul său copil.

De asemenea, primele indicii arată că tânăra s-ar fi aruncat de la etajul al nouălea al spitalului, de la baie.

"Corpul tinerei avea leziuni specifice căderii de la înălţime. A lăsat un bilet într-un carneţel, ambele fiind probe la dosar", a precizat Popa, care a refuzat să dea amănunte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici