O tânără de 19 ani a născut în ambulanţă cel de-al 3-lea copil, în drum spre spital

O tânără de 19 ani din localitatea Estelnic, judeţul Covasna, a născut o fetiţă în ambulanţă, în drum spre spital. Tânăra se află la cea de-a treia naştere.

291 afișări
Imaginea articolului O tânără de 19 ani a născut în ambulanţă cel de-al 3-lea copil, în drum spre spital

O tânără de 19 ani a născut în ambulanţă cel de-al 3-lea copil, în drum spre spital

Pompierii de pe ambulanţa SMURD din Târgu Secuisc au fost chemaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, să preia o gravidă din comuna Estelnic, care urma să nască.

„Deşi distanţa dintre localitatea Estelnic şi municipiul Târgu Secuisc este de doar 15 de kilometri, femeia, în vârstă de 19 de ani, nu a mai rezistat până la spital. Imediat după ce s-a întins pe targa din ambulanţă, a dat naştere unei fetiţe căreia pompierii i-au acordat asistenţa medicală. După ce s-au asigurat că mama şi fetiţa sunt în stare stabilă, membrii echipajului au pornit spre spital cu femeia aflată la cea de-a treia naştere”, arată ISU Covasna.

Acest caz este o premieră pentru paramedicii din Târgu Secuiesc care au o experienţă de peste 7 ani pe ambulanţa de prim-ajutor.

 

Taguri:
tânără,
naştere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici