O tânără de 20 de ani a murit din cauza rujeolei

Încă o persoană a murit din cauza rujeolei, de data aceasta fiind vorba despre o tânără în vârstă de 20 de ani, din Iaşi, informează Institutul de Sănătate Publică. Numărul deceselor din cauza rujeolei a ajuns la 62.

1616 afișări
Imaginea articolului O tânără de 20 de ani a murit din cauza rujeolei

O tânără de 20 de ani a murit din cauza rujeolei. Numărul deceselor a ajuns la 62

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Iaşi, a murit din cauza rujeolei, informează Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică. Tânăra nu era vaccinată antirujeolic.

Numărul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 62, mai arată sursa citată.

Totodată, în perioada 25 februarie - 1 martie, încă 66 de cazuri nou confirmate în 9 judeţe şi în Bucureşti, astfel: Bihor - 23, Sălaj - 22, Prahova - 6, Buzău - 4, Maramureş - 3, Bucureşti - 2, Călăraşi - 2, Teleorman - 2, Alba - 1, Dolj - 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici