O tânără de 28 de ani, însărcinată, a murit, după ce ar fi fost externată din spital în Prahova

O tânără de 28 de ani din judeţul Prahova, însărcinată, a murit în localitatea Ariceştii Rahtivani. Poliţia anunţă cercetări pentru ucidere din culpă, după ce femeia ar fi fost externată din spital.

5620 afișări
Imaginea articolului O tânără de 28 de ani, însărcinată, a murit, după ce ar fi fost externată din spital în Prahova

O tânără de 28 de ani, însărcinată, a murit, după ce ar fi fost externată din spital în Prahova

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seara că în localitatea Ariceştii Rahtivani o tânără în vârstă de 28 de ani, însărcinată, a fost declarată decedată de echipajul Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Trupul neînsufleţit al tinerei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Ploieşti pentru necropsie.

A fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Surse locale spun că tânăra fusese externată recent din spital, însă reprezentanţii spitalului Ploieşti nu au dat deocamdată declaraţii despre acest aspect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici